Worteltuin in Sint-Michielsgestel

Waar is deze worteltuin gevestigd?

Deze worteltuin is te vinden aan de Theerestraat 103, 5271VL in Sint-Michielsgestel.

Theerestraat 103, Sint-Michielsgestel, Nederland

Wat kun je verwachten in deze worteltuin?

Deze Worteltuin is een grote, beschutte tuin met veel privacy, struinmogelijkheden en met diverse binnenruimtes, waaronder een huisje met kacheltje (gesitueerd op een eiland) en een tipi tent.

Welke activiteiten kun je er doen?

In onze tuin kan je volop ontdekkingen doen. Er is een boomgaard met moestuin waar je zomaar een appeltje of bloemen kunt plukken. Of misschien wil je juist springen op de trampoline, schommelen of met water en zand spelen. Dan zijn er binnenkort ook nog onze lieve geitjes, kippen en konijnen, die het heel leuk vinden jou te ontmoeten. Hond Saar laat je graag alles zien. Misschien vind je het leuker om marshmallows te roosteren boven een vuurtje, buiten of zelfs in de hut! Natuurlijk kan je ook voetballen en tafeltennissen. Het kan allemaal.

Bij het maken van de afspraak kan er afgestemd worden over de activiteit die ouder en kind kunnen ondernemen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles gereed is bij aankomst. Uiteraard kunnen ze ook de tuin gaan ontdekken en beleven.

Wanneer is de worteltuin geopend?

De tuin staat maandag t/m zaterdag op afspraak ter beschikking voor Stichting Wortel. Hiervoor kan telefonisch (06 14384299) Mirjam benaderd worden. Zij geeft graag informatie over de mogelijkheden in de tuin.