Maak kennis met de Worteltuinen!

Gastvrije tuinen houden open tuin

 

Voor veel kinderen die in pleeggezinnen, gezinshuizen of op een leefgroep wonen is de ontmoeting met hun ouders spannend. Voor hen biedt Stichting Wortel natuurlijke ontmoetingsplekken, de Worteltuinen. Hier kunnen de schaarse moment samen fijne herinneringen worden.
Een Worteltuin is veel meer dan alleen een neutrale ontmoetingsplek voor kinderen en hun ouders. Daar kunnen we je van alles over vertellen, maar je kunt het veel beter komen beleven!

Daarom hebben we deze zomer uitgeroepen tot Worteltuinzomer!

De Worteltuinen bieden deze zomer op verschillende manier gelegenheid om de tuin te ervaren.
Lees hieronder wanneer en waar je terecht kunt om een kijkje te nemen achter het tuinhek van de verschillende Worteltuinen!
Klik op de naam van de Worteltuin voor meer informatie over die tuin. 

Zaterdag 2 en zondag 3 september en iedere donderdag in september, van 11 tot 17 uur
Worteltuin Dalfsen
OPEN WORTELTUIN
Aan de Vecht tussen Dalfsen en Zwolle ligt Buitenplaats de Broekhuizen. Een prachtig oud erf met een tuin met oude bomen, een vijver en vele paadjes en zitjes. Aan de achterzijde bevindt zich een groot natuurlijk land met gemaaide paadjes, een sloot, een “lutje Hoeske” en uitzichtpunt. Beheerders Jetty en Hans vertellen je graag meer over de Worteltuin en je bent heel welkom om het te komen beleven. Kom lekker rondstruinen en ga op ontdekking met of zonder de expeditiekoffer van Stichting Wortel.

Toegang is gratis.